DBU Tour dribler forbi Aalborg!

Nyhedsbillede
03.04.2017

VM i Straffe og DM i Streetfodbold er blot nogle af de aktiviteter, der er på programmet, når DBU Tour kommer til Aalborg den 13. og 14. maj.

DBU er på jagt efter landets bedste teknikere og målnæser. Er du en af dem? Så tilmeld dit hold til DM i Streetfodbold eller VM i Straffe. 

VM i Straffe foregår den 13. maj og er for alle over 18 år. Du deltager ved at stille med et hold på fem spillere, hvoraf én af spillerne også står på mål. Reglerne er simple: det gælder om at sparke bolden i kassen fra straffesparkspletten. Alle semifinalister fra turneringen i Aalborg går videre til finalestævnet, som spilles på Rådhuspladsen i København den 24. juni. 

Den 14. maj gælder det om at finde Aalborgs bedste street-fodboldhold på drenge- og pigesiden. Der spilles tre-mod-tre i turneringen, som er for alle mellem 13 og 18 år. I kan være op til fem spillere på holdet, og vinderne kvalificerer sig til finalerne, som spilles på Rådhuspladsen i København den 25. juni. 

"Vi er rigtig glade for, at DBU Tour igen kommer forbi Aalborg havnefront. Det er et godt arrangement, hvor fodboldentusiaster i alle aldre kan få lov til at boltre sig på banen og konkurrere mod hinanden. Det er en unik mulighed for at spille fodbold i havnefrontens skønne omgivelser. Fodbold betyder meget i Aalborg og som hjemmebane for det danske U21-landshold er det nærliggende også at byde DBU Touren velkommen," udtaler borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Ud over de to turneringer, som kræver tilmelding, er der fodboldaktiviteter med fede præmier for alle. Du kan blandt andet prøve kræfter med DBU's Panna Cage, Speed Cage, Futchi og Driblebanen. 

Få early bird rabat

Tilmeld dit hold på dbu.dk/dbutour. Du sparer 150 kr., hvis I tilmelder jeg inden den 5. maj. Det vil sige, at det kun koster 250 kr. for et hold. Fra den 5. maj stiger prisen til 400 kr. 

Program

  • 13. maj kl. 12.00-17.00: VM i Straffe
  • 14. maj kl. 10.00-15.00: DM i Streetfodbold

Begge dage i Jomfru Ane Parken v. Elbjørn

FØLG os og bliv opdateret

 OP