Equitour Aalborg

Equitour Aalborg

Nordens store internationale ridestævne

Den 22. - 26. maj 2018 afvikles Equitour Aalborg - og det bliver 5 dage med dressur og spring i verdensklasse, når den danske afdeling af FEI Nations Cup kommer til Uggerhalne i Nordjylland. 

Stævnet, som bliver Danmarks hidtil største og flotteste, får deltagelse fra den absolutte verdenselite inden for spring og dressur. 

Sideløbende med de sportslige aktiviteter vil der på den store stævneplads være masser af forskellige aktiviteter for store og små bl.a.

  • Ginfestival
  • The Powls og fællesspisning
  • Campens design og specialbilauktion
  • Børne- og familiedag

Festival for hele familien

I år satser Equitour Aalborg ikke alene på ridesport i verdensklasse, der er lagt op til en sportsbegivenhed for hele familien – også dem, der ikke nødvendigvis færdes i hesteverdenen.

Fredag er udnævnt til ’Fed Fredag’ med bl.a. auktion over specialbiler og Ginfestival, hvor ’1975 By Simon’ serverer 70 forskellige slags gin og guider i junglen af tonics. Aftenen slutter med fællesspisning under ledelse af kok Michael Kopp Christensen fra den anmelderroste Musikkens Hus i Aalborg og efterfølgende koncert med det nordjyske band The Powls.

Lørdag er der cirkus og safarishow for børnene med multikunstneren Søren Brynjolf, som har skabt en helt ny naturlegeplads med gynger, klatrestativ og balancebomme

 

Læs mere på: https://aalborg.equitour.dk/da/

Tid og sted: 22. - 26. maj 2019, Helgstrand Academy, Grindstedvej 54, 9310 Vodskov

 

 

 

 

FØLG os og bliv opdateret

 OP