Arrangementer i 2020

UDSKUDT

Grundet COVID-19 er Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne udskudt. 

Nye datoer offentliggøres, når de er endeligt på plads.

____________________________________________

Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne

Fra den 29.-31. maj 2020 fyldes Skudehavnen af smukke skibe, når byen skal være vært for Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne.

Hvert år samles mellem 500-600 besætningsmedlemmer fra hele landet til Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne.

Stævnet har fokus på Danmarks sejlende kulturarv, og er det stævne i Danmark, der samler flest historiske fartøjer på et sted.

”Træskibs Sammenslutningen (TS) har samlet Danmarks sejlende kulturarv i forskellige byer hver pinse siden 1971. Her samles skibe, maritime håndværkere og-aktører i 3-4 dage og byder alle med om bord på vores fælles maritime kulturarv. Selv om vi jo godt kender Aalborg fra blandt andet The Tall Ships Races og opstart til Limfjorden Rundt, er det første gang TS Pinsestævnet kaster anker i Aalborg. Vi glæder os meget til at besøge Limfjordens hovedstad, hvor ikke mindre end 13 TS fartøjer er hjemmehørende”, fortæller forretningsfører i Træskibs Sammenslutningen Merete Ettrup

Byens borgere, skibenes besætninger og øvrige gæster, der måtte have lyst til at lægge vejen forbi Skudehavnen, får rig mulighed for at opleve og deltage i en masse sjove og maritime aktiviteter.

”Vi er rigtig glade for at Træskibs Sammenslutningen har valgt at placere deres Pinsestævne i Aalborg. Det betyder rigtig meget for byen, at vi får arrangementer af denne størrelse, og vi glæder os til at tilføje Pinsestævnet til rækken af store arrangementer i byen. Skibene vil passe fantastisk til Aalborgs Skudehavn og jeg er helt sikker på at aalborgenserne vil tage godt i mod skibene og lægge vejen forbi for at beundre de flotte skibe”, siger borgmester Thomas Kastrup Larsen.

Tid og sted: 29.-31. maj 2020, Skudehavnen i Aalborg

FØLG os og bliv opdateret

 OP