Ulvene MC's St. Bededags arrangement 2021

Ulvene MC's St. Bededags arrangement 2021

Det hele startede i 1991, da nogle medlemmer tog til "Skærtorsdags træf" i Esbjerg, hvor de ikke kunne gå derfra uden at tænke, at hvis de kunne i Esbjerg, så kunne vi som beliggende i "Nordjyllands Hovedstad" også. Klubben startede derfor i 1992 en ny tradition i Nordjylland, hvor hovedvægten var fælleskørsel, en god solid fest og socialt sammenhold.

Klubben har siden holdt denne tradition i hævd, og igennem tiderne er St. Bededags arrangementet blevet et tilløbsstykke for MC'ere fra nær og fjern. Det er med årene blevet til en del gæster, enten for at deltage i arrangementet, sparke lidt dæk og udveksle gode minder eller blot for at beundre de mange flotte og forskellige maskiner.

Idag holdes arrangementet på Aalborg Havnfront, hvor man bl.a. kan se udstillere/sponsorer fra det nordjyske MC miljø med deres nye flotte MC'ere og MC relateret produkter. På pladsen vil der også være mulighed for at købe mad og drikke.

Efterfølgende fortsætter arrangementet i Ulvene MC's klubhus, hvor der vil være mulighed for at deltage i socialt samvær med andre bikere og gæster til godt live musik og god mad.

Læs mere om arrangementet på Ulvene MC's hjemmeside www.ulvenemc.dk eller Ulvene MCs facebookside.

Tid og sted: 30. april på Aalborg Havnefront v/Jomfru Ane Parken kl. 12.00 - 16.00

FØLG os og bliv opdateret

 OP