Ulvene MC's St. Bededagsarrangement
30-04-2021

En dag i motorcyklernes tegn på Aalborg Havnefront

Det hele startede i 1991, da nogle medlemmer tog til "Skærtorsdags træf" i Esbjerg, hvor de ikke kunne gå derfra uden at tænke, at hvis de kunne i Esbjerg, så kunne vi som beliggende i "Nordjyllands Hovedstad" også. Klubben startede derfor i 1992 en ny tradition i Nordjylland, hvor hovedvægten var fælleskørsel, en god solid fest og socialt sammenhold.

Klubben har siden holdt denne tradition i hævd, og igennem tiderne er St. Bededags arrangementet blevet et tilløbsstykke for MC'ere fra nær og fjern. Det er med årene blevet til en del gæster, enten for at deltage i arrangementet, sparke lidt dæk og udveksle gode minder eller blot for at beundre de mange flotte og forskellige maskiner.

I dag holdes arrangementet på Aalborg Havnefront, hvor man bl.a. kan se udstillere/sponsorer fra det nordjyske MC miljø med deres nye flotte motorcykler og MC-relaterede produkter. På pladsen vil der også være mulighed for at købe mad og drikke.

Efterfølgende fortsætter arrangementet i Ulvene MC's klubhus, hvor der vil være mulighed for at deltage i socialt samvær med andre bikere og gæster til godt live musik og god mad.

Læs mere om arrangementet på Ulvene MC's hjemmeside www.ulvenemc.dk eller Ulvene MCs facebookside.

Tid og sted: 30. april på Aalborg Havnefront v/Jomfru Ane Parken kl. 12.00 - 16.00

FØLG os og bliv opdateret

 OP