19-06-2023 - 25-06-2023

Oplev det bedste fra den danske sportsverden i Aalborg

DM-Ugen

For anden gang afvikles der i forbindelse med Idrætsmødet en lang række Danmarksmesterskaber i Aalborg under titlen "DM-Ugen".

Formålet med DM-Ugen er at skabe en stor samlende national sport event, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt til glæde for dansk idræt, som helhed, men også for i højere grad at kunne promovere de enkelte specialforbunds danske mesterskaber og skabe synlighed omkring idrætten og dens stjerner.

Flere af Aalborgs aktivitetsområder vil blive bragt i spil til DM-Ugen. Dette vil give de deltagende idrætter mulighed for at vise deres sport frem i bybilledet, og samtidig gøres DM-Ugen særligt synlig i centrum af Aalborg for byens borgere.

Idrætsmødet

Som i 2019, 2021 og 2022 vil Idrætsmødet i 2023 bestå af en konference i AKKC med oplæg og mulighed for debat om en bred vifte af idrætsrelateret emne samt en folkelig del med forskellige idrætsaktiviteter og oplæg i byens rum.

Idrætsmødet skal skabe en fælles mødeplads for alle aktører i idrætslivet i Danmark med mulighed for vidensdeling, erfaringsudveksling, inspiration og masser af aktiviteter på tværs af forskellige grupper og brancher.

Idrætsmødet arrangeres af Aalborg Kommune i samarbejde med alle de største idrætsorganisationer i Danmark.

Tid og sted: 19. - 25. juni - AKKC og byens aktivitetsområder

FØLG os og bliv opdateret

 OP