Om Aalborg Events

Aalborg Events

Aalborg Kommune etablerede i 2001 et eventsekretariat, hvis primære opgaver er at tiltrække, deltage i planlægningen og gennemførelsen af nye store events.
I 2008 blev venskabsby- og brandingsekretariatet lagt ind under Aalborg Events.

Mission - Vision - Mål

At organisationer, institutioner, foreninger, virksomheder og offentlige myndigheder gennem en koordineret indsats skaber store, opsigtsvækkende begivenheder.

Events har en profil og identitetsskabende funktion, og turismen styrkes gennem markante events. Events har også en funktion i at styrke det internationale samarbejde, som Aalborg allerede har godt gang i. Events kan såvel være kulturelle aktiviteter som idrætsbegivenheder og meget andet.

Eksempler på tidligere events er EM for U/21-landshold, festivalen Aalborg i Rødt, "AERO" med Jean Michel Jarre, Ungdomslegene, Grøn Koncert, Firmaidrætsfestival 2005, The Tall Ships Races 2004, 2010, 2015. DGI Landsstævne og mange flere

De næste store events er:

  • The Tall Ships Races 2019
  • World Firefighters Games 220

Da oplevelsesøkonomien de seneste år er vokset hurtigere end den traditionelle økonomi, ønsker Aalborg Kommune at tiltrække events, der kan udspringe af vores regionale styrkepunkter.

 

FØLG os og bliv opdateret

 OP