Aalborg Regatta
27-08-2025 - 31-08-2025

Oplev den maritime stemning på havnen

Fra den 27.-31. august vil Aalborg Havnefront igen danne ramme om den årligt tilbagevendende begivenhed, Aalborg Regatta. 

Aalborg Regatta er en maritim familie begivenhed, der i løbet af fire dage byder på musikalsk underholdning, et væld af vandaktiviteter, et legeland for børn og sjove oplevelser. 

 

Program

Aalborg Regatta vil have åbne værksteder ved lokale kulturinstitutioner og andre aktører, der har et afsæt i det maritime. 

Samtidig vil eventen engagere foreninger, klubber og institutioner med vandrelaterede aktiviteter og/eller med Limfjorden som omdrejningspunkt i forhold til aktiviteter, der aktiverer og engagerer publikum. 

 

Besøg af skibe

Et af de bærende elementer i Aalborg Regatta er besøg fra skibe, såvel sejlskibe som flådefartøjer. 

Gennem årene har Aalborg fået skabt en relation til mange forskellige fartøjer fra hele verden, og dette netværk vil blive brugt til at sikre, at der er nogle spændende skibe, man som gæst kan opleve. 

 

Limfjorden som spisekammer

Aalborg Regatta har et særligt fokus på det kulinariske, der knytter sig til Limfjorden og Aalborg. 

Limfjorden som spisekammer er det tematiske afsæt, og gør Aalborg Regatta til en event, hvor man kan komme og få sig en god spiseoplevelse f.eks. ved at spise hos en af stadeholderne. 

 

Aalborg Events er ansvarlig arrangør. 

 

Tid og sted: 27.- 31. august 2025, Havnefronten i Aalborg

FØLG os og bliv opdateret

 OP